Derde contactmiddag "Spelletjesmiddag"

Opnieuw de zon. Opnieuw een gezellige middag op Woutershof. Dit keer was er voor de kinderen de gelegenheid om mee te doen aan allerlei spelletjes. Aan het einde van de middag ontvingen zij ieder een echt spel-diploma.

Repetities gestart voor "AU"

Inmiddels is er een start gemaakt met de repetities voor het toneelstuk "AU" dat gespeeld gaat worden in september. De opbrengst van de kaartverkoop van deze productie zal geheel ten goede komen aan stichting Voor elkaar met elkaar. Wij zijn Theatergroep het Wilde Westen dankbaar dat zij ons de mogelijkheid hebben gegeven deze productie in hun theater, de Theaterloods in Naaldwijk, op de planken te brengen.

Eigen Beach vlaggen!!!

Stichting Voor elkaar met elkaar heeft mooie beachvlaggen gedoneert gekregen van de ouders van Nienke. We zullen bij de activiteiten die ondernomen gaan worden in de toekomst duidelijk herkenbaar zijn door deze prachtige vlaggen. Zo staan er al een aantal evenementen op het programma en lopen er al wat acties. Want wist u dat als je bij de Bonte Haas een hapje gaat eten en u besteld een karaf Charity Water voor €2,00 dat dit gedoneert gaat worden naar stichting VEME. Deze actie loopt van 1 juni t/m december 2019. En wist u dat onze stichting dit jaar het goede doel is bij de Bonte Haas loop die gehouden zal worden op 15 december 2019 en 12 januari 2020. U was al op de hoogte van het toneelstuk AU dat in september gespeeld gaat worden en waar de kaartverkoop inmiddels voor gestart is?

En wij beloven u....er volgt nog meer.

Tweede contactmiddag

Weer was het een zonovergoten dag en konden we de hele middag buiten in de tuin vertoeven. De kinderen hebben een paasknutsel gemaakt en de ouders zijn aan de slag gegaan om acties, fondsen, sponsoren te bedenken en te inventariseren. Hier gaan we in de nabije toekomst mee aan de slag om zoveel mogelijk geld te genereren zodat de gezamelijke ruimtes, tuin, washok, enz. ingericht kan worden. Een rondje op de draaimolen mocht niet ontbreken.

Rondje politieke partijen

Na de eerste contactmiddag hebben wij de politieke partijen aangeschreven om hen te vertellen wie we zijn en met welk doel de stichting is opgericht. Allen hebben we uitgenodigd onze website te bezoeken en laten weten dat we graag ons verhaal wilde komen vertellen. Door (bijna) alle partijen zijn we uitgenodigd en zo begon vorige week ons "rondje politiek". De komende week wordt weer een "Voor elkaar met elkaar" week. Maandag hebben we vergadering, dinsdag wordt er gerepeteerd voor het toneelstuk "AU" dat gespeeld gaat worden in september (later meer hierover) woensdag gaan we langs bij de fractievergadering van Groen links, donderdag zullen we aanschuiven bij de VVD en de PvdA en zaterdag zal onze tweede contactmiddag plaats vinden op DC Woutershof in Monster. We hebben er weer zin in. Maar.....eerst weekend!!!!