NIEUWS

Van het bestuur

Wat zijn we blij dat we kunnen samenkomen, wat zijn we blij dat we allemaal gezond zijn gebleven. Na deze bizarre tijd was het zaterdag 4 september weer de eerste keer dat we bij elkaar waren voor onze contactmiddag. Fijn om elkaar weer te zien. De kinderen gingen op pad om een fruitspeurtocht te doen op het terrein van Woutershof en de ouders staken de koppen bij elkaar. Er was veel te bespreken.

Iedereen werd op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen tussen gemeente en Wonen Wateringen en de acties die stil zijn komen te vallen door de coronaperiode worden weer opgepakt. En er wordt kennis gemaakt met een nieuwe toekomstige bewoonster, Anna.

Helaas hebben we na het krijgen van een negatief woonadvies van Ipse de bruggen afscheid moeten nemen van Paul en zijn familie. Stichting Voor Elkaar Met Elkaar (VEME) kan Paul niet bieden wat hij nodig heeft. Wij wensen Paul en zijn familie het allerbeste en weten dat ook voor Paul een mooi thuis gevonden zal worden.

Wij gaan er weer voor en hopen spoedig de intentieovereenkomst met Wonen Wateringen te kunnen tekenen wat zorgt dat we weer een stap dichter bij onze droom komen.

Veel leesplezier!